Zoals velen onder jullie al vernomen hebben, hebben we met de huidige ploeg van artsen als praktijkhuis-vennoten een nieuw pand aangekocht, namelijk op de Dageraadplaats 29, het voormalige 'Huis Aters'.
Het project heeft al een hele voorgeschiedenis wat we jullie graag meedelen nu het allemaal erg concreet wordt.

Eind 2017 hebben we de akte van het pand ondertekend.

Dan hebben we samen met de architecten verschillende opties bekeken, en de beste, ecologisch meest verantwoorde optie was om het oude pand af te breken en er een nieuwbouw voor in de plaats te zetten, bestaande uit 4 verdiepingen, tuin en lift.

Het duurde even vooraleer de plannen getekend waren en goedgekeurd door de Stad Antwerpen, maar in april 2018 kregen we eindelijk groen licht.

De aannemers werden aangesproken en uitgekozen, zodat in oktober 2018 de werken eindelijk van start konden gaan. 

We hebben niet stil gezeten en samen met het hele bouwproject sleutelen we ook aan een grondige vernieuwing van verschillende aspecten van moderne huisartsgeneeskunde,  zoals de software conform de eHealth vereisten, telefonie volgens VOIP-systeem,  vergaderingen rond vernieuwingen binnen de eerstelijnsgeneeskunde (ELZ), bijscholingen, enz.

We wensen graag in een nieuw pand te starten om kwaliteitsvolle geneeskunde te kunnen uitbouwen waarin meteen ook alle aspecten van de dienstverlening vernieuwd en geactualiseerd worden om onze patiënten optimaal te kunnen helpen. Deze werkplek dient een aangename ruimte te creëren om op een serene, humane en sociale manier onze menselijke waarden van wederzijds respect, collegialiteit, autonomie, en vrijheid te kunnen naleven

 We houden u graag op de hoogte van de evolutie van de werkzaamheden via ons reuze-magneetbord in de wachtzaal!

En, uw suggesties zijn meer dan welkom, zodat we dit als een gemeenschappelijk project kunnen uitbouwen binnen onze wijk,

 waarvoor alle dank!!

 Tine , Wim, Noortje, Nicolaas, Retje, Miguel, Lutje